Deskundig advies over elke fase

Onze werkwijze

STECO verkent, ontwikkelt, produceert en innoveert al meer dan 90 jaar. En dat met verstand van zaken! Daardoor ben jij altijd zeker van een goede en efficiënte oplossing. Voor die fase(s) waarin jij onze expertise en specialismen wilt inzetten. Met onze engineering kunnen we samen tot de beste mogelijke oplossingen te komen. Dat doen we volgens het volgende proces.

Verkennen

Eerst horen we graag meer over jouw project. Waar sta je op dit moment? Wat zijn je wensen? Hoe zie je het voor je? En waar kun je onze hulp bij gebruiken? Wij schakelen onze deskundige specialisten in en kijken kritisch met je mee. We geven tips waar mogelijk en denken na over de beste manier om jou te helpen.

Die eerste verkenning is altijd geheel vrijblijvend. Jij zit nergens aan vast.

Engineering

Daarna denken onze experts en onze afdeling voor engineering met je mee. Met onze schat aan kennis en ervaring kunnen we je goed adviseren over de beste keuzes in materialen en processen. Zo komen we samen tot een optimale oplossing. Bijvoorbeeld voor repetitieve productie, voor je voorraadbeheer of voor je productontwerp. Eén ding is zeker: wij komen altijd met de beste oplossing om jouw product voor de beste prijs te produceren. En binnen de deadline.

Productie

Jouw productie uitbesteden aan STECO betekent altijd de meest slimme en efficiënte oplossing. We beschikken namelijk over vele ‘in huis’ productiefaciliteiten. Met ons brede machinepark hebben we altijd de juiste machine voor jouw proces. Daarnaast hebben we een groot netwerk. Kan het nog efficiënter door iets uit te besteden? Dan werken we hiervoor samen met een van onze partners. In huis kunnen we bijvoorbeeld voor je robotlassen, puntlassen, buizen buigen, stansen en poedercoaten. Oftewel, elke processtap is bij ons in goede handen.

Advies voorraadbeheer

Wil je ook een slimme oplossing voor je voorraadbeheer? Ook daarvoor zit je bij STECO goed. Wij gaan voor de meest efficiënte oplossing voor elke stap van de keten. Daarom denken we ook graag met je mee over handige opties voor jouw supply chain. Zo kunnen wij ook op afroep voor je produceren of een deel van je voorraad bij ons stallen. Kleine moeite, groot plezier.

 

Neem contact op

Gerhard van den Top
Sales
+31 (0)342 441 441
sales@steco.nl

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Wil je jouw vraagstuk of opdracht aan ons voorleggen?

Laat uw gegeven achter, wij nemen z.s.m. contact met u op. 

14 + 11 =

Waarom STECO?

 Specialisten met technische kennis
 Altijd de meest efficiënte oplossing
Kostenbesparing en hoge efficiëntie
Kwaliteit staat voorop
Breed machinepark
Kritisch meedenken over jouw project

Wat kunnen we voor jou doen?

Wil je vrijblijvend advies krijgen over jouw product of proces? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? We maken graag kennis met je. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Dat kan via het contactformulier. Of bel naar 0342 – 441 441 of stuur een mailtje naar sales@steco.nl.

Z

Onze tevreden klanten

Al vele klanten profiteren van onze slimme oplossingen. En van onze expertise. Zo werken wij met veel plezier voor: