Al meer dan 90 jaar specialist in draad buigen

Draad buigen en metaal buigen

STECO is specialist in draad buigen en metaal buigen. Al meer dan 90 jaar. Van draadwerk voor apparaten tot hekwerk, lampen, meubels en manden. Wij weten er alles van. Wij buigen massieve draad van grote coils. Dit altijd met oog voor detail, kennis van zaken en met een breed scala aan mogelijkheden. Daardoor kunnen wij jou als geen ander helpen.

Altijd kwaliteit en een efficiënte prijs

RVS buigen en metaal buigen kun je zeker aan STECO overlaten. Al meer dan 90 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van draad buigen. Een kwalitatief product én efficiënte oplossing gegarandeerd! Dankzij onze ruime kennis en onze geavanceerde machines gaan wij snel en efficiënt te werk. En dat zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Bij ons ben je verzekerd van snelle levering, lage kosten en een mooi resultaat dat lang meegaat.

De beste oplossing voor jou

Het buigwerk doen machines. Het denkwerk doen wij. Onze specialisten en engineerafdeling denken met je mee over de meest efficiënte oplossing. We weten precies hoe we onze geavanceerde CNC-draadbuigmachines het beste voor jouw project kunnen inzetten. Kan het eenvoudiger? Steviger? Daarover geven we je altijd van tevoren goed advies.

Talloze mogelijkheden, lage kosten

Omdat wij robots het werk laten doen bij staal buigen en metaal buigen bespaar jij veel kosten. We kunnen jouw product grotendeels zonder mankracht produceren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunnen we 3D-draden buigen met een diameter van 3 tot 8 mm. Zelfs massieve draden zijn voor ons geen probleem. Ook kunnen we vele soorten materiaal voor je buigen met diverse diameters. Denk aan RVS, staal, verzinkt metaal en aluminium.

Ook lassen en nabehandeling mogelijk

Bij STECO kun je terecht voor meer dan alleen draad buigen. Daarnaast bieden wij vele andere diensten. Zo kun je jouw metaalwerk ook door ons laten lassen. Zowel robotlassen als puntlassen doen wij in huis. Wil je je producten laten afwerken? Ook geen probleem! Wij kunnen het metaal bijvoorbeeld voor je poedercoaten. Zelfs het schetsen en de optimalisatie van je supply chain pakken wij graag voor je op.

Bij ons vind je dus alle processen onder één dak. Dat scheelt tijd en kosten. En je weet altijd zeker dat je goed werk geleverd krijgt. Wij werken namelijk alleen met de beste specialisten.

De voordelen van STECO

Wil je zeker weten dat het goed gebeurt? En ben je op zoek naar de beste totaaloplossing voor jouw vraagstuk? Dan ben je bij STECO aan het juiste adres.

 

Neem contact op

Gerhard van den Top
Sales
+31 (0)342 441 441
sales@steco.nl

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Wil je jouw vraagstuk of opdracht aan ons voorleggen?

Laat uw gegeven achter, wij nemen z.s.m. contact met u op. 

9 + 3 =

Waarom STECO?

 Specialisten met technische kennis
 Altijd de meest efficiënte oplossing
Kostenbesparing en hoge efficiëntie
Kwaliteit staat voorop
Breed machinepark
Kritisch meedenken over jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Heb jij een verzoek voor metaal buigen? Of wil je advies over een efficiënte productieoplossing of een goed ontwerp voor jouw product? Laten we er samen een succes van maken. Neem vrijblijvend advies met ons op! Dat kan via sales@steco.nl, door te bellen naar 0342 – 441 441 of via ons contactformulier.

Z

Onze tevreden klanten

Al vele klanten profiteren van onze slimme oplossingen. En van onze expertise. Zo werken wij met veel plezier voor: