Jouw zaagbedrijf voor vakkundig en automatisch zaagwerk

Automatisch zagen en ontbramen

Jouw zaagwerk voordelig en vakkundig aanpakken? Besteed het uit aan STECO als deskundig zaagbedrijf. STECO is specialist in metaalbewerking. In onze automatische zaag- en ontbraamstraat kunnen we jouw metalen producten uitstekend bewerken. Onze vakmensen zorgen voor de slimste oplossing, een mooie afwerking en snel resultaat.

Constant resultaat tegen lage kosten

Metaal zagen is voor ons geen enkel probleem. Onderdeel van ons machinepark is een automatische zaag- en ontbraamstraat. Daarin kunnen wij o.a. buizen, kokers en profielen op maat zagen. Haaks zagen, verstekzagen of complexe vormen van zagen – te moeilijk bestaat voor onze machines niet.

Automatisch zagen biedt vele voordelen tegenover zagen met de hand. Er is nauwelijks uitval, je bent zeker van een constant resultaaten alle zaagwerk voldoet aan jouw eisen. Daarnaast profiteer je van lage kosten door de hoge efficiëntie.

Is het zaagwerk gedaan? Dan kunnen wij ook het ontbramen voor je oppakken. We verwijderen de scherpe opstaande randen op een vakkundige manier. Zodat jouw product netjes afgewerkt is en je er direct mee verder kunt.

STECO: méér dan een zaagbedrijf

STECO helpt je niet alleen als zaagbedrijf. Wij kunnen veel meer metaalbewerking voor je oppakken. Al ruim 90 jaar zijn wij specialist in metaalbewerking. Wat je vraag ook is, wij pakken het op. Zo kun je bij ons terecht voor robotlassen, puntlassen, draad buigen, buizen buigen en poedercoaten. Onze specialisten en ons geavanceerde machinepark gaan graag voor je aan de slag.

Onze engineers kunnen je zelfs advies geven over jouw productieproces. En wil je jouw supply chain verbeteren? Ook dan staan wij voor je klaar. Kortom: jouw klus is bij STECO in goede handen. Zowel voor losse taken als voor het gehele productieproces.

Neem contact op

Gerhard van den Top
Sales
+31 (0)342 441 441
sales@steco.nl

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Wil je jouw vraagstuk of opdracht aan ons voorleggen?

Laat uw gegeven achter, wij nemen z.s.m. contact met u op. 

14 + 7 =

Waarom STECO?

Wij zetten niet zomaar onze machines aan het werk. Nee, onze specialisten kijken altijd eerst met een kritisch oog met je mee. We adviseren je over de meest efficiënte en voordelige oplossing voor jouw product of proces.

 Specialisten met technische kennis
 Altijd de meest efficiënte oplossing
Kostenbesparing en hoge efficiëntie
Kwaliteit staat voorop
Breed machinepark
Kritisch meedenken over jouw project

Wat mogen wij voor jou zagen of ontbramen?

Wil jij ook jouw zaag- en ontbraamwerk uitbesteden aan STECO? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw product? Neem contact op via sales@steco.nl of via 0342 – 441 441. Of vul ons contactformulier in. Wij kijken graag vrijblijvend met je mee.

Z

Onze tevreden klanten

Al vele klanten profiteren van onze slimme oplossingen. En van onze expertise. Zo werken wij met veel plezier voor: