Altijd de beste oplossing voor jouw productieproces!

Montage en assemblage

STECO is jouw specialist voor montage- en assemblagewerk. Eenvoudige en complexe producten stellen wij voor jou samen. Metaalbewerking en productiewerk zijn al meer dan 90 jaar onze expertises. En dat is te merken aan onze vakmensen en mooie resultaat! Profiteer van onze kennis en van schaalvoordelen. STECO monteert en assembleert jouw product tot het gewenste resultaat.

STECO: al ruim 90 jaar een begrip

Sinds 1928 is STECO een begrip op het gebied van metaalbewerking en productiewerk. Voor onze klanten hebben we al veel producten mogen monteren en assembleren. Dat varieert van de volledige productie tot de laatste afwerking. Zo weten klanten ons te vinden voor het maken van onder meer postkarren, meubels, displays, fietsmanden en beugels. Maar ook voor andere producten kun je bij ons terecht.

Jouw montage slim voor elkaar

Wij nemen delen van het proces of gehele productieprocessen van je over. Tijdelijk of structureel. Samen gaan we in gesprek over jouw wensen. Zo komen we tot de beste oplossing. En de meest efficiënte. Want wij bieden jou graag een mooi prijsvoordeel. Afhankelijk van de aard van het werk, werken we nauw samen met sociale werkvoorzieningen in de regio. Kwaliteit gegarandeerd!

Onze technieken bij assemblage en montage

We beschikken over veel diverse montage- en productiemogelijkheden. Denk aan poppen, klinken, boren, tappen, flowdrillen, stickeren, labelen en inpakken. Elke dienst pakken we vakkundig voor jou op. We kunnen zelfs de test- en meetrapporten voor je verzorgen. Zodat jij een overzicht hebt van het product dat wij afleveren.

 

Neem contact op

Gerhard van den Top
Sales
+31 (0)342 441 441
sales@steco.nl

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Wil je jouw vraagstuk of opdracht aan ons voorleggen?

Laat uw gegeven achter, wij nemen z.s.m. contact met u op. 

13 + 3 =

Waarom STECO?

 Specialisten met technische kennis
 Altijd de meest efficiënte oplossing
Kostenbesparing en hoge efficiëntie
Kwaliteit staat voorop
Breed machinepark
Kritisch meedenken over jouw project

Soorten metaalbewerking

Verder kun je bij ons terecht voor 101 soorten metaalbewerking. Allemaal onder één dak! Wij beschikken namelijk over een breed machinepark en een groot aantal specialisten. Dat betekent dat jouw product razendsnel van begin tot eind geproduceerd kan worden. Efficiënt en voordelig en met oog voor kwaliteit! Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor je oppakken:

Elk van deze technieken beheersen wij als geen ander. Met onze geavanceerde machines is er veel mogelijk. Daardoor is elk metaalproject bij STECO in goede handen.

Vrijblijvend advies over je montage en assemblage?

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor montage en assemblage? Jouw vraag en product zijn bij ons in goede handen.  Neem vrijblijvend contact op via het formulier. Bellen naar 0342 – 441 441 of mailen naar sales@steco.nl kan ook. Wij geven we je graag geheel vrijblijvend advies.

Z

Onze tevreden klanten

Al vele klanten profiteren van onze slimme oplossingen. En van onze expertise. Zo werken wij met veel plezier voor: