Specialist in voordelig ponsen en stansen van metaal.

Ponsen en stansen van metaal

Zoek je een efficiënte oplossing voor het ponsen van metaal of stansen van metaal? Dan ben je bij STECO aan het juiste adres. Onze automatische persstraat kan buis en strip efficiënt stansen. Voordelig, kwalitatief én razendsnel. Met onze excenterpersen ben jij altijd verzekerd van een mooi resultaat. En van de meest efficiënte oplossing voor jou.

Automatisch stansen van metaal

Op ons brede machinepark beschikken wij over geavanceerde excenterpersen. Daarmee kunnen we jouw buizen en strips altijd op de beste manier stansen. Volautomatisch, maar met het denkwerk van onze ervaren specialisten.

Wil jij gaten, contouren of doordrukkingen uit je plaatmateriaal laten stansen? Allemaal geen probleem voor onze stansmachines. Onze vakmensen weten precies hoe ze deze pers voor jouw project kunnen inzetten. Een efficiënte oplossing gegarandeerd. Net als een mooi en strak resultaat.

Constante kwaliteit

STECO staat voor constante kwaliteit. Onze geavanceerde machines kunnen prima repeterende handelingen uitvoeren. Handig voor een serieproductie! Jij weet zeker dat de kwaliteit steeds uitstekend is. De uitval en het afval zijn minimaal. En doordat onze machines continu aan het werk zijn, profiteer je ook van schaalvoordeel. Dé reden om het ponsen en stansen van metaal aan STECO uit te besteden.

STECO: voor meer dan alleen metaal ponsen

Jij vraagt, wij stansen. Maar we doen meer dan alleen metaal stansen en metaal ponsen. Laat je jouw metaalbewerking over aan STECO? Dan profiteer je van alle specialismen en machines onder één dak. Van draad buigen tot robotlassen. En van poedercoaten tot advies over je supply chain.

Je hoeft je project alleen aan ons voor te leggen. Dan denken wij mee over de beste oplossing. Kan het voordeliger? Beter? Sterker? Met een nettere afwerking? Onze engineers verstaan hun vak en kunnen jou als geen ander adviseren. Wij zorgen ervoor dat we alles uit jouw project halen. Ook hebben wij een grote voorraad voormateriaal van uitstekende kwaliteit. Daar profiteer jij van mee.

 

 

Neem contact op

Gerhard van den Top
Sales
+31 (0)342 441 441
sales@steco.nl

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Wil je jouw vraagstuk of opdracht aan ons voorleggen?

Laat uw gegeven achter, wij nemen z.s.m. contact met u op. 

1 + 11 =

Waarom STECO?

 Specialisten met technische kennis
 Altijd de meest efficiënte oplossing
Kostenbesparing en hoge efficiëntie
Kwaliteit staat voorop
Breed machinepark
Kritisch meedenken over jouw project

Vrijblijvend advies over jouw project

Wil je een deskundige blik op jouw project laten werken? Of ben je benieuwd wat STECO voor jou kan doen? Mail naar sales@steco.nl, bel naar 0342 – 441 441 of vul het contactformulier in. We kijken graag vrijblijvend met je mee.

Z

Onze tevreden klanten

Al vele klanten profiteren van onze slimme oplossingen. En van onze expertise. Zo werken wij met veel plezier voor: