Jouw metalen projecten voorzien van een mooie poedercoating.

Poedercoaten

Een echt mooi eindresultaat krijg je door je product te laten poedercoaten. En dat in elke gewenste kleur. Een poedercoating ziet er niet alleen heel mooi uit, maar vergroot ook de levensduur van je product. Een poedercoating zorgt er namelijk voor dat je product beter bestand is tegen krassen en weersinvloeden. Zo voorkom je roest en heb je een mooie, strakke afwerking.

STECO: voor professioneel poedercoaten

Waarom poedercoaten uitbesteden aan STECO? Simpel. Je krijgt bij ons de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Hoe dat zit? Dankzij onze volautomatische poederinstallatie met kettingbaan profiteer je van schaalvoordeel. Dat betekent een efficiënte productie en een strak resultaat. En er zijn nóg 3 voordelen van poedercoaten bij STECO.

1. Altijd het beste resultaat

Een perfect resultaat – daarvan ben je bij STECO verzekerd. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren, hebben wij een eigen poedercoatstraat. We kopen altijd het beste materiaal in. En dat zie je. Ook geven wij het metaal altijd een voorbehandeling met ijzerfosfaat. Ook testen we het resultaat met zoutsproeitesten volgens ISO ASTM. Daardoor weet je zeker dat het metaal met poedercoating aan alle eisten voldoet.

2. Jarenlange ervaring met poedercoaten

STECO heeft ruime ervaring met het poedercoaten van metaal voor producten voor buiten. Bijvoorbeeld met fietsen. Wij weten dan ook als geen ander hoe we metaal goed bestand kunnen maken tegen o.a. hitte, vocht en andere invloeden van buitenaf. Hiervoor werken wij met expox en polyester – materiaal dat wel tegen een stootje kan. Binnen én buiten. Een uitstekende bescherming van jouw materiaal gegarandeerd!

3. Snel, efficiënt én voordelig

Doordat wij het poedercoaten in huis voor je oppakken, profiteer je van een korte doorlooptijd. En van betere kwaliteit en een mooie kostenbesparing. Ook kun je altijd je eigen kleur poedercoating kiezen. Wij bieden vele standaardkleuren aan. Met onze snelwisselcabine kunnen wij in no-time overschakelen op een van de vele standaardkleuren. Uiteraard kun je ook een eigen kleur kiezen.

Alle metaalbewerking onder één dak

Omdat wij ook andere vormen van metaalbewerking uitvoeren, kunnen wij je een compleet eindproduct leveren. Je product ook laten robotlassen, zagen, monteren en assembleren of iets anders? Met ons ruime machinepark kunnen wij elk onderdeel van jouw proces oppakken.

We poedercoaten bijvoorbeeld RVS, aluminium, staal en verzinkt materiaal.

Neem contact op

Gerhard van den Top
Sales
+31 (0)342 441 441
sales@steco.nl

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Wil je jouw vraagstuk of opdracht aan ons voorleggen?

Laat uw gegeven achter, wij nemen z.s.m. contact met u op. 

11 + 3 =

Waarom STECO?

 Specialisten met technische kennis
 Altijd de meest efficiënte oplossing
Kostenbesparing en hoge efficiëntie
Kwaliteit staat voorop
Breed machinepark
Kritisch meedenken over jouw project

RVS poedercoaten

Door RVS te laten poedercoaten, gaat jouw roestvrije staal nog langer mee. Ook zorgt de poedercoatlaag voor een mooi en duurzaam resultaat. En dat in elke gewenste kleur.

Aluminium poedercoaten

Daarnaast kunnen wij aluminium poedercoaten. Bijvoorbeeld voor mandjes, machine-onderdelen en meubels. Zo weet je zeker dat jouw product vrij is van roest en goed beschermd is tegen bijvoorbeeld vocht en noodweer.

Staal poedercoaten

Niet alle soorten staal zijn roestvrij. Daarom is het slim om staal te poedercoaten. Met een poedercoatlaag gaat jouw stalen product langer mee en oogt het materiaal mooier. Nu en later.

Wat zijn de kosten voor poedercoaten?

Wat de kosten voor poedercoaten zijn? Wij maken altijd een offerte op maat. Daarbij kijken we eerst uitgebreid mee naar jouw wensen en product. Zodat we je goed kunnen adviseren over de beste oplossing. Ook andere diensten pakken we graag voor je op. Denk aan draad buigen, buizen buigen of robotlassen. We gaan vrijblijvend met elkaar in gesprek, zodat we je de beste totaaloplossing kunnen bieden.

Ook jouw producten poedercoaten?

Wil je ook jouw producten van een mooie poedercoating laten voorzien? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op om de opties te bespreken. Bel naar 0342 – 441 441, mail naar sales@steco.nl of vul ons contactformulier in.

Z

Onze tevreden klanten

Al vele klanten profiteren van onze slimme oplossingen. En van onze expertise. Zo werken wij met veel plezier voor: