De meest efficiënte oplossing.
Van productie tot voorraadbeheer.

Supply chain-optimalisatie

Je wilt de meest efficiënte oplossing voor jouw proces. Voor de gehele keten. Van productieproces tot voorraadbeheer. Dat is waar wij jou bij helpen. STECO is specialist in metaalbewerking en geeft je graag advies op maat over de productie, de levering en je voorraad. Voor elk stadium denken wij mee over de meest slimme en efficiënte oplossing.

Altijd de meest efficiënte oplossing

Er komt nogal wat bij de uitlevering van producten kijken. Eerst moet alles geproduceerd worden. Gemaakt, gebogen en afgewerkt. Daarna komen er orders om de hoek kijken. Je moet voorraden beheren. Orders versturen. En dat allemaal het liefst zo efficiënt mogelijk. Maar hoe?

Dat is waar wij jou bij helpen. STECO helpt je om de totale keten zo optimaal en efficiënt mogelijk in te richten. Al voor veel klanten hebben wij naar de beste oplossing gezocht. Daarmee bespaar jij geld, tijd én gedoe. Je klanten zijn tevreden. Het proces is altijd op orde. En jij houdt tijd over voor andere dingen.

De slimste optie voor jouw voorraadbeheer

Afroeporders? Kanban-contracten? En ook open ordering en fulfillment? Het zijn allemaal termen waar je misschien al eens van hebt gehoord? Stuk voor stuk mogelijkheden voor jouw voorraadbeheer en verkoopsysteem. Maar wat past het beste bij jouw proces? En hoe richt je dat efficiënt in? Onze specialisten geven je deskundig advies en uitleg. Ook nemen we je het voorraadbeheer graag uit handen. Samen komen we tot een optimale oplossing.

Totaaloplossing voor alle supply chain-optimalisatie

STECO geeft niet alleen advies over supply chain-optimalisatie. Wij bieden een totaaloplossing. We beschikken over vele ’in huis’ productiefaciliteiten. Denk aan machines voor buizen buigen, een eigen gereedschapmakerij, een poedercoatstraat en een excenterpers voor metaal ponsen. Wij kunnen dus de gehele productie op ons nemen. En zorgen ervoor dat de productie zo efficiënt mogelijk verloopt. Ook voor de productie denken we met je mee over de meest slimme en voordelige oplossing.

 

Neem contact op

Gerhard van den Top
Sales
+31 (0)342 441 441
sales@steco.nl

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Wil je jouw vraagstuk of opdracht aan ons voorleggen?

Laat uw gegeven achter, wij nemen z.s.m. contact met u op. 

8 + 10 =

Waarom STECO?

 Specialisten met technische kennis
 Altijd de meest efficiënte oplossing
Kostenbesparing en hoge efficiëntie
Kwaliteit staat voorop
Breed machinepark
Kritisch meedenken over jouw project

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Voor supply chain-optimalisatie of voor een andere vraag? Neem vrijblijvend contact op via het formulier. Of bel naar 0342 – 441 441 of mail naar sales@steco.nl. We geven je graag deskundig advies over jouw project.

Z

Onze tevreden klanten

Al vele klanten profiteren van onze slimme oplossingen. En van onze expertise. Zo werken wij met veel plezier voor: