Al sinds 1928 specialist in metaalbewerking

Over STECO

Productie en productontwikkeling. Dat zijn al sinds 1928 onze grootste fascinaties. Wat begon met een werkplaats in een schuur in Essen is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf in Stroe. Al ruim 90 jaar bedenken, ontwerpen en produceren wij innovatieve producten. Dat doen wij met een enthousiast en deskundig team dat graag meedenkt. Samen zorgen we voor de best passende oplossing voor jouw vraagstuk.

Altijd de beste oplossing voor metaalbewerking

Metaalbewerking is al sinds 1928 ons specialisme. Dat merk je. Voor elke vraag bieden wij een passende oplossing. Van eerste ontwerp tot finishing touch. Jouw technische vraag is bij ons in goede handen. Wij gaan niet zomaar aan het ontwerpen. Nee, we denken met je mee en geven je deskundig advies over je product, het proces en het materiaal. Zo kun jij kosten besparen en weet je zeker dat het goed gebeurt. Pas daarna maken we van jouw wens een tastbaar product.

Het hele proces onder één dak

Natuurlijk wil je liever niet voor elke productiestap een apart bedrijf inschakelen. Dat begrijpen wij. Daarom kunnen wij je het hele proces uit handen nemen. Van schets tot engineering. En van productieproces tot advies over je supply chain. Dankzij ons uitgebreide machinepark kun je elke klus aan ons toevertrouwen. Bijvoorbeeld robotlassen, puntlassen, poedercoaten of automatisch zagen. Voor elke stap hebben wij de juiste machine. Dat scheelt jou tijd. En geld. 

Specialist in lassen
(en meer)

Lassen en draadbuis buigen zijn onze specialiteiten. Al meer dan 90 jaar. Maar wij bieden meer dan dat. Zo hebben we ook o.a. zaagmachines en een poedercoatingstraat. Daarnaast profiteer je van vele expertise. Al onze medewerkers zijn specialist in hun vakgebied. Jouw hele proces is bij ons dus in deskundige handen. Tot aan de poedercoating aan toe. Dat is hoe wij ons onderscheiden van concurrenten. En dat is waarom onze klanten kiezen voor STECO.

De beste kwaliteit gegarandeerd

STECO heeft een team van specialisten. Allemaal harde werkers. Betrouwbaar, slim en uitblinkers in hun vak. Want uitblinken is onze missie. Of het nu gaat om een eenvoudig product of een innovatieve oplossing voor een lastig technisch vraagstuk – wij staan garant voor de beste kwaliteitsproducten. We werken met de meest geavanceerde machines en goede materialen. Zodat we zeker weten dat jij tevreden bent.

Neem contact op

Gerhard van den Top
Sales
+31 (0)342 441 441
sales@steco.nl

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Wil je jouw vraagstuk of opdracht aan ons voorleggen?

Laat uw gegeven achter, wij nemen z.s.m. contact met u op. 

11 + 1 =

Waarom STECO?

 Specialisten met technische kennis
 Altijd de meest efficiënte oplossing

Kostenbesparing en hoge efficiëntie
Kwaliteit staat voorop

Breed machinepark
Kritisch meedenken over jouw project

Z

Onze tevreden klanten

Al vele klanten profiteren van onze slimme oplossingen. En van onze expertise. Zo werken wij met veel plezier voor: