Steco buigt het voor je.
3D en in elke gewenste vorm.

Buis buigen

Wil jij een stalen buis buigen? Een RVS buis buigen? Of juist een aluminium buis buigen? Met onze buisbuigmachine weet je zeker dat dit goed gebeurt. Wij beschikken over CNC-buigmachines en over diverse conventionele buigmachines. Daardoor kunnen we jou bij elk buigproject helpen. Van buizen voor overkappingen tot buizen in prullenbakken of transportmiddelen. Eén ding is zeker: STECO buigt het voor je. En precies ook.

Buis buigen in elke gewenste vorm

Wij kunnen buizen van metaal en RVS (roestvrij staal) buigen met een doorsnede van 10 tot 28 millimeter. In bijna elke gewenste vorm. Zowel horizontaal als verticaal en zelfs 3D. Onze geavanceerde machines buigen jouw buizen met de grootste precisie. Als buigbedrijf kunnen wij 3D-buizen in elke gewenste vorm leveren. En doordat we alleen met de beste kwaliteit metalen en machines werken, ben je verzekerd van een topresultaat.

Specialiteit: Tubic buigen

Nóg een voordeel is dat STECO is gespecialiseerd in Tubic buigen. Dit is lichtgewicht staal met een hoge treksterkte. Dat is extra voordelig. De buis is licht van gewicht, maar is toch net zo sterk als staal en moeilijk te vervormen. Dat maakt lichte én sterke constructies mogelijk. Ideaal voor vele toepassingen! Ook handig: STECO is als een van de weinige bedrijven gespecialiseerd in Tubic lassen.

Waarom buizen buigen bij STECO?

Zelf buizen buigen is vaak niet de voordeligste oplossing. Deze klus uitbesteden is een slimme zet. STECO helpt je hier graag bij. Daarnaast vind je bij ons alle metaalbewerking onder één dak. Naast buizen buigen, kunnen wij bijvoorbeeld ook puntlassen, robotlassen, draad buigen of poedercoaten. Zelfs het ontwerpproces en de supply chain-optimalisatie pakken we graag voor je op.

  Neem contact op

  Gerhard van den Top
  Sales
  +31 (0)342 441 441
  sales@steco.nl

  Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Wil je jouw vraagstuk of opdracht aan ons voorleggen?

  Laat uw gegeven achter, wij nemen z.s.m. contact met u op. 

  5 + 9 =

  Waarom STECO?

   Specialisten met technische kennis
   Altijd de meest efficiënte oplossing
  Kostenbesparing en hoge efficiëntie
  Kwaliteit staat voorop
  Breed machinepark
  Kritisch meedenken over jouw project

  Onze buisbuigmachines

  Dankzij ons brede machinepark met geavanceerde buisbuigmachines kunnen we allerlei soorten materialen buigen. En dat met materiaal van verschillende diameters en wanddiktes. Ook diverse radii en vrije vormen zijn geen enkel probleem. Wij buigen buizen met een diameter van 10, 12, 13, 16, 19, 22 en 25 mm.

  Daarnaast hebben wij een doorn-buizenbuigmachine. Daarmee kunnen we buizen buigen van maximaal 28 x 2 mm en van max. 6500 mm lengte. De buisdiameter kan 16, 19, 22, 25 of 28 mm zijn. Ook kunnen we met deze machine vierkante profielen buigen.

  We buigen onder meer RVS, staal en aluminium.

  RVS buis buigen

  Veel klanten willen RVS buizen buigen. Geen probleem. Uiteraard doen we dit met de grootste precisie. Roestvrij staal is bestand tegen corrosie en is van sterke kwaliteit. Dat maakt het ideaal materiaal voor allerlei toepassingen. Eenmaal gebogen kun je het breed inzetten.

  Aluminium buis buigen

  Ook jouw aluminium buis buigen is prima mogelijk bij STECO. Bijvoorbeeld voor transportmiddelen, displays of meubels. Geen vraag is ons te gek. Wij kunnen het voor je buigen.

  Waar kunnen we jou bij helpen?

  Heb je gebogen buizen nodig voor jouw project? Of wil je dat we eens vrijblijvend meekijken naar jouw project? Neem contact op via 0342 – 441 441 of mail naar sales@steco.nl. Of vul ons contactformulier in. We maken graag kennis met je.

  Z

  Onze tevreden klanten

  Al vele klanten profiteren van onze slimme oplossingen. En van onze expertise. Zo werken wij met veel plezier voor: