STECO: jouw engineering-vraag in goede handen!

Engineering

Laat jouw engineering over aan een specialist. Bij STECO is je engineering-vraag altijd in goede (technische) handen. Ons team van experts ondersteunt jou bij productoptimalisatie. Zodat jij je concurrenten te slim af bent. Al in een vroeg stadium denken wij met je mee over de ontwikkeling en productie van jouw producten. Samen gaan we voor de meest slimme en efficiënte oplossing. Dat betekent: lage kosten en het beste resultaat.

 

De beste oplossing voor product en productie

Wil je een technisch project realiseren? Dan wil je dat natuurlijk goed en efficiënt aanpakken. Wij denken graag met je mee over het beste slimme ontwerp. En over een handig productieproces. Wij geven adviezen waar je mee verder kunt. Bijvoorbeeld over een slim productontwerp, een mooie finishing touch of een efficiënt maakproces. Dit altijd met oog voor jouw wensen. En natuurlijk met oog voor de kosten. Want beide staan bij ons centraal.

STECO heeft een deskundige engineeringafdeling met specialisten die hun vak goed verstaan. Daarnaast hebben wij veel moderne machines tot onze beschikking. Daarmee kunnen we bijvoorbeeld prototypes, gereedschap en mallen voor je maken. Ook maken we daarbij gebruik van de geavanceerde software van SOLIDWORKS. Daarmee kunnen wij gedetailleerde (technische) tekeningen, renderingen of simulaties voor je maken.

 

Hoe werkt STECO?

  1. Engineering begint met jouw idee of wens. Je wilt bijvoorbeeld weten hoe je jouw product goed kunt ontwerpen. Of hoe je het productieproces slim kunt aanpakken. Of je wilt dit volledig uitbesteden. In al die gevallen kijken wij mee naar jouw wensen.
  2. Wij geven je vrijblijvend advies. Daarbij zijn we kritisch en kijken we mee naar elk detail. Zo kunnen we je aanvraag goed beoordelen en profiteer jij van onze uitgebreide kennis.
  3. Aan de slag! Onze eerste kritische blik en advies zijn altijd volledig gratis en vrijblijvend. Daarna stellen we een offerte op maat voor je op. Is die akkoord? Dan gaan wij voor je aan de slag.

Ook fijn: we kijken hoe we zowel het product als de productie zo efficiënt mogelijk kunnen aanpakken. Ook over je supply chain kunnen we je advies op maat geven. Daardoor ben je altijd zeker van de slimste en voordeligste totaaloplossing.

 

Waarom kiezen voor STECO?

Waarom onze klanten kiezen voor STECO? Omdat het loont om jouw werk uit te besteden aan een metaalfabriek en gereedschapsmakerij met een bewezen track-record. Door ons uitgebreide machinepark kunnen wij bijvoorbeeld ook seriewerk leveren. Zo is het mogelijk om het buigen van buizen, robotlassen en poedercoaten aan ons over te laten. Dat verkort de doorlooptijd en scheelt veel kosten. En je weet bij ons zeker dat het goed gebeurt! 

Neem contact op

Gerhard van den Top
Sales
+31 (0)342 441 441
sales@steco.nl

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Wil je jouw vraagstuk of opdracht aan ons voorleggen?

Laat uw gegeven achter, wij nemen z.s.m. contact met u op. 

14 + 2 =

Waarom STECO?

 Specialisten met technische kennis
 Altijd de meest efficiënte oplossing
Groot machinepark, veel mogelijkheden
Kritisch meedenken over jouw project
Breed machinepark
Kritisch meedenken over jouw project

De gereedschapsmakerij voor jouw gereedschappen

Ook werken op onze engineering-afdeling ervaren en vakkundige gereedschapsmakers. Zij kunnen kwalitatief gereedschap maken voor jouw project. Goed gereedschap is essentieel voor efficiënte productie. Zo voorkom je verspilling, ga je uitval en afval tegen, en kunnen we levertijden garanderen.

Onze hulp inschakelen voor engineering?

Wil je jouw wensen naar een perfect product vertalen? En het zo efficiënt mogelijk produceren? Laat ons meekijken naar jouw project. Neem contact op voor vrijblijvend advies! Bel naar 0342 – 441 441 of mail naar sales@steco.nl. Of vul het contactformulier in.

Z

Onze tevreden klanten

Al vele klanten profiteren van onze slimme oplossingen. En van onze expertise. Zo werken wij met veel plezier voor: