Robotlassen: efficiënt, voordelig én goede kwaliteit.

Robotlassen met de lasrobot

Kunnen wij het lassen? Nou en of! Komt er aan jouw project laswerk te pas? Laat STECO je helpen. Met onze geavanceerde lasrobots pakken wij elk project voor je op. Lassen is al meer dan 90 jaar een van onze specialiteiten. Zowel kleine als grote series producten kunnen wij voor je lassen. En dat met zo min mogelijk uitval, tegen lage kosten en altijd met een uitstekende kwaliteit. Ook bij productseries.

Waarom lassen met een lasrobot?

Lassen met een lasrobot is een uitstekend alternatief voor lassen met de hand. Bij robotlassen stuurt een lasrobot de lastoorts aan. Daardoor weet je zeker dat repeterend laswerk steeds aan dezelfde eisen voldoet. En er zijn meer voordelen. Een lasrobot heeft namelijk geen pauzes nodig, maakt weinig fouten en kan jouw project aan één stuk door oppakken. Dat maakt robotlassen ideaal voor series. Je profiteert van een korte doorlooptijd, lage kosten en goede kwaliteit.

De voordelen van robotlassen op een rij:

  • Kortere doorlooptijd
  • Scherpe prijzen
  • Constante kwaliteit
  • Hoge productiviteit

Is puntlassen voor jouw project handiger? Of een combinatie van robot- en puntlassen? Ook puntlassen kunnen wij voor je oppakken. We adviseren je altijd over de meest handige werkwijze voor jouw project.

Hoe werkt robotlassen bij STECO?

STECO heeft een breed machinepark met meerdere lasrobots. Zowel 5- als 6-assige lasrobots. Deze uiterst geavanceerde robots kunnen jouw project razendsnel en goed oppakken. Daarbij werken we met maatvaste halffabrikaten en betrouwbare, goed onderhouden lasmallen. Dat betekent een constante hoge output met nauwelijks uitval.

Wij kunnen onder meer staal, RVS en aluminium lassen. Daarvoor gebruiken we de technieken MIG- en MAG-lassen. Oftewel, de nieuwste technieken die garant staan voor een lage prijs en hoge kwaliteit.

 

Neem contact op

Gerhard van den Top
Sales
+31 (0)342 441 441
sales@steco.nl

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Wil je jouw vraagstuk of opdracht aan ons voorleggen?

Laat uw gegeven achter, wij nemen z.s.m. contact met u op. 

7 + 8 =

Waarom STECO?

 Specialisten met technische kennis
 Altijd de meest efficiënte oplossing
Kostenbesparing en hoge efficiëntie
Kwaliteit staat voorop
Breed machinepark
Kritisch meedenken over jouw project

Wat doet STECO naast robotlassen nog meer?

Als je jouw project of productie uitbesteedt aan STECO, ben je altijd verzekerd van een efficiënte totaaloplossing. Naast lassen kunnen we nog veel meer voor je doen. Zelfs het volledige productieproces voor je verzorgen is geen probleem. Van schetsontwerp tot afwerking.

We beschikken niet alleen over uitgebreide kennis en de beste specialisten, maar ook over een breed machinepark. Daardoor kun je veel stappen in het productieproces aan ons overlaten. Denk bijvoorbeeld aan:

Schakel STECO in voor robotlassen

Ben je benieuwd wat STECO voor jou kan betekenen bij het lassen? Neem vrijblijvend contact op. Bel naar 0342 – 441 441 of mail naar sales@steco.nl. Of vul het contactformulier in. Wij kijken graag met je mee naar de meest efficiënte oplossing voor jouw project.

Z

Onze tevreden klanten

Al vele klanten profiteren van onze slimme oplossingen. En van onze expertise. Zo werken wij met veel plezier voor: