Specialist in puntlassen. Punt uit.

Puntlassen en weerstandslassen

Jouw project puntlassen? Dat kun je het beste overlaten aan een echte specialist. Dat is waarom veel mensen hun laswerk uitbesteden aan STECO. Wij doen al decennialang aan puntlassen en hebben er zelfs een speciale afdeling voor. Jouw lasproject overlaten aan STECO betekent dat je profiteert van flexibiliteit en efficiëntie. Samen gaan we voor het beste resultaat. En dat tegen een goede prijs.

Dé specialist in puntlassen

Al jarenlang is puntlassen een van de specialismen van STECO. Jouw puntlaswerk kun je dus met een gerust hart aan ons overlaten. Wij ontwikkelen en produceren onze eigen werkmallen. Ook werken op onze afdeling puntlassen alleen de beste lassers met ruime ervaring en uitgebreide technische kennis. Zij lassen onder meer staal en RVS. Daardoor ben jij altijd zeker van het beste resultaat.

Puntlassen, hoe werkt dat?

Puntlassen is een vorm van weerstandslassen. We gebruiken stroom om op een paar punten twee stukken metaal met elkaar te versmelten. Het lassen zorgt ervoor dat de materialen goed aan elkaar vast zitten. Deze vorm van lassen wordt niet zonder reden veel gebruikt. Bijvoorbeeld voor lampen, fietsbenodigdheden, mandjes en apparaten. De verbinding is ijzersterk.

Onze puntlasafdeling beschikt over veel verschillende puntlasmachines. Daardoor kunnen we altijd de meest geschikte machine kiezen voor jouw project. En het fijne is: doordat we onze eigen werkmallen ontwikkelen en produceren, gaan we altijd efficiënt te werk en zijn we lekker flexibel.

Waarom STECO?

Waarom onze klanten kiezen voor STECO? Wij gaan nooit zomaar aan de slag. We vinden het belangrijk dat we het goed aanpakken. En voordelig ook. Daarom werpen we eerst vrijblijvend een kritische blik op je project. Dankzij ons grote aantal lasmachines en specialisten vinden wij altijd de lasoplossing voor jou.

En dat niet alleen. Ook o.a. poedercoaten, buizen buigen en montage en assemblage kunnen we voor je oppakken. Jij vraagt, onze machines draaien.

Neem contact op

Gerhard van den Top
Sales
+31 (0)342 441 441
sales@steco.nl

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Wil je jouw vraagstuk of opdracht aan ons voorleggen?

Laat uw gegeven achter, wij nemen z.s.m. contact met u op. 

8 + 13 =

 Specialisten met technische kennis
 Altijd de meest efficiënte oplossing
Kostenbesparing en hoge efficiëntie
Kwaliteit staat voorop
Breed machinepark
Kritisch meedenken over jouw project

Altijd de ideale lasoplossing voor jou

Altijd de ideale lasoplossing voor jouWil je jouw product liever laten robotlassen? Ook dat kan! Daarnaast maken wij gebruik van andere vormen van weerstandslassen. Zo doen wij ook aan stomplassen, waarbij we het materiaal op een paar punten aan elkaar lassen. STECO beschikt over meerdere geavanceerde lasrobots. Natuurlijk adviseren we je bij je aanvraag graag over de best passende vorm van lassen. Het beste resultaat voor de meest betrouwbare prijs is altijd ons streven. Daar profiteer jij als klant van mee.

Ook vrijblijvend advies over jouw project?

Wil jij je project ook goed gelast hebben? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Vul het contactformulier in, bel naar 0342 – 441 441 of mail naar sales@steco.nl. Wij helpen je graag!

Z

Onze tevreden klanten

Al vele klanten profiteren van onze slimme oplossingen. En van onze expertise. Zo werken wij met veel plezier voor: